Storitve

Oblikovanje: v naši tiskarni nudimo celovite storitve svetovanja in oblikovanja. Naša ekipa strokovnjakov vam pomaga pri izbiri najboljših rešitev za vaše tiskovine od koncepta do končnega izdelka.
Skupaj ustvarjamo vizualno privlačne in učinkovite tiskovine, ki izpolnjujejo, vaše potrebe in presežejo vaša pričakovanja.

Offset tisk je tehnika tiskanja, ki se pogosto uporablja za tisk velikih naklad visoko kakovostnega tiska. Temelji na posrednem prenosu slike iz plošče na gumijasti valj, nato pa na papir.
Najpogosteje se uporablja za tisk knjig, revij, časopisov, embalaže in raznih reklamnih materialov. Njegove prednosti vključujejo visoko kakovost tiska, hitro proizvodnjo in možnost tiska na različne vrste papirja.

Digitalni tisk je sodobna tehnika tiska, ki uporablja digitalne datoteke za neposreden prenos slike na papir.
Uporabljamo ga pri tisku manjših naklad, personaliziranih izdelkov, marketinških materialov, vizitk, vabil ... Največja prednost je hitra priprava in nizki stroški za majhne naklade, možnosti prilagoditev in personalizacije ter visoka kakovost izpisa.

Dodelava tiskovin: s posodobljenim strojnim parkom tudi na področju dodelave tiskovin izdelamo vse od revij, ki so šivane z žico ali lepljene in broširane, do trde vezave knjig. Tiskovine oplemenitimo z različnimi postopki, kot so plastificiranje, folio tisk, visoki tisk, parcialno UV lakiranje ... s čimer dosežemo vrhunsko kakovost in estetski videz vaših izdelkov.
Naša napredna tehnologija in strokovno znanje zagotavljata, da so končni izdelki vedno na najvišji ravni.

Teja Muršec

Komercialist

Petra Gams

prodaja - tiskarna